1/2 Maratona
e Tiranës

15 / 10 / 2017

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Muzeu Historik Kombëtar

Nisje

Muzeu Historik Kombëtar

Mbërritje

Distance:

42,192 M

Legjenda

Nisja / Kthimi
Kthimi i paraplegjikëve
Kthimi 5 Km
Kthimi 21 Km
Pikë furnizimi

Legjenda

Nisja / Kthimi
Kthimi i paraplegjikëve
Kthimi 5 Km
Kthimi 21 Km
Pikë furnizimi

RRETH MARATONËS

Bashkia Tiranë, nëpërmjet Drejtorisë së Sporteve Profesionale dhe Komunitare dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Federatën e Atletikës do të organizojë për të dytin vitë “Maratona e Tiranës” në datën 15 Tetor 2017.

Kjo maraton në përputhje me politikat e Bashkisë Tiranë është një mundësi e mirë argëtimi dhe ushtrimi të aktivitetit sportiv  në qytet. Si edhe ndihmon për ta kthyer fokusin  në aktivitete me bazë angazhimin fizik. Realizimi i kësaj gjysmë maratone do të sjellë vazhdimin e krijimit të traditës sportive në Tiranë dhe zhvillimin e kapaciteteve sportive për të ardhmen.

Më shumë

Partnerët

Bashkia Tiranë

Ministria e Arsimit

Fsha

Maratona e Tiranës 2017